El passat dijous dia 8 de juny vàrem comptar amb l’oportunitat de reunir-nos, per segona vegada en aquest curs, al Club de Lectura per compartir l’experiència de “Panza de Burro” de l’ escriptora canària Andrea Abreu. Aquest llibre, que es va publicar a l’ abril de 2020, ha sigut un fenomen editorial ja que ha s’ han venut més de 60 mil exemplars, i ha sigut aclamat per la crítica.
Trobar-nos al Club i comentar la lectura ens ha permès posar en comú tot un lèxic del dialecte canari que ens era desconegut, i aproximar-nos a un ús expressiu del llenguatge molt poc convencional, transgressor i poètic. El diàleg, les opinions i la perspectiva de cadascú de nosaltres ens han permés ampliar la lectura individual i enriquir la nostra visió.
Aquest segon encontre del Club, com el primer, ha aportat un espai de reflexió i diàleg a un final de curs frenètic. Us convidem a participar a la propera trobada, que serà al mes d’ octubre (el dia el concretarem més endavant) per tractar el llibre ” Matar a un ruiseñor” , de l’escriptora d’Alabama Harper Lee.
Bon estiu i bona lectura a tots!