Dimarts 10 de desembre els alumnes d’humanitats del 4t ESO, 1r i 2n de batxillerat han anat a Sagunt junt amb la professora de llatí i grec, Amparo Vañó, i Leila Francés per a visitar la Saguntina Domus Baebia.

Una vegada allí, han realitzat els tallers de “Món Militar” i “Higiene i cosmètica”. Al primer, han conegut diferents aspectes de l’exèrcit romà: com s’accedia al servici, l’exhaustiu examen mèdic al que eren sotmesos els soldats, com es vestien, què portaven amb ells, per què estava formada una legió, etc. Al segon taller, han descobert quant es preocupaven els romans per la higiene (ja que per a ells higiene era sinònim de salut), de quina manera intentaven mantindre’s nets i, d’altra banda, com els agradava arreglar-se per a les més importants ocasions.

A més a més, a cadascun dels tallers han realitzat una activitat per emportar-se a casa i s’ho han passat d’allò més bé: Ludere et discere! Repetirem!